New Posts
Welcome guest, is this your first visit?
  • Login:
+ Reply to Thread
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 30 of 35

Thread: PAL Bugs

  1. #21
    Senior Member
    Not a man/mate/guy. Girl
    power!
     
    ----
     

    Add as a friend
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Estonia
    Posts
    276
    Feedback Score
    3 (100%)

    Default

    Tried to attach a file to a post - got errors both uploading file from computer and from internet. File type and size are ok.

    Are your websites responsive yet? No worries - help is here: Turn your website into responsive!

  2. #22
    vB Guru
    Test
     
    ----
     

    Add as a friend
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Michigan
    Posts
    298
    Feedback Score
    2 (100%)

    Default

    I just tested it and got no errors. What browser are you using?

  3. #23
    Senior Member
    Not a man/mate/guy. Girl
    power!
     
    ----
     

    Add as a friend
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Estonia
    Posts
    276
    Feedback Score
    3 (100%)

    Default

    Quote Originally Posted by Tommy View Post
    I just tested it and got no errors. What browser are you using?
    FF 4
    Are your websites responsive yet? No worries - help is here: Turn your website into responsive!

  4. #24
    vB Guru
    Test
     
    ----
     

    Add as a friend
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Michigan
    Posts
    298
    Feedback Score
    2 (100%)

    Default

    Quote Originally Posted by redvel View Post
    FF 4
    Hmm, thats what i use. And that screenshot is just what you get?

  5. #25
    Senior Member
    Not a man/mate/guy. Girl
    power!
     
    ----
     

    Add as a friend
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Estonia
    Posts
    276
    Feedback Score
    3 (100%)

    Default

    Quote Originally Posted by Tommy View Post
    Hmm, thats what i use. And that screenshot is just what you get?
    Yes - it lets to select the file, it sort of uploads it, but after uploading I cannot drag and drop the file to the area below, and when I point the mouse pointer on the red exclamation mark, the error is showing.

    Just tried it again with a small .txt file, got the same again.

    Upd.: Tried from other computer with FF 3.6, got the same again...
    Are your websites responsive yet? No worries - help is here: Turn your website into responsive!

  6. #26
    vB Guru
    Test
     
    ----
     

    Add as a friend
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Michigan
    Posts
    298
    Feedback Score
    2 (100%)

    Default

    Ok it seems that there is a problem with that version of the uploader. vBulletin knows about the bug, so it should get fixed. Until then, you can use the basic uploader. Do so by clicking the Basic Uploader link on the bottom right of that popup window.

  7. #27
    Senior Member
    My Status
     
    ----
     

    Add as a friend
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    England
    Posts
    245
    Feedback Score
    0

    Default

    When I am searching for new posts, it will only display the first page of results, if I click on another page the first page only will come up again, this is the third day this has happened so there are definitely more results they just can't be displayed, thanks

  8. #28
    Senior Member
    My Status
     
    ----
     

    Add as a friend
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    England
    Posts
    453
    Blog Entries
    1
    Feedback Score
    1 (100%)

    Default

    Quote Originally Posted by CaseyM View Post
    When I am searching for new posts, it will only display the first page of results, if I click on another page the first page only will come up again, this is the third day this has happened so there are definitely more results they just can't be displayed, thanks
    Same thing happening to me
    Barcelona Affiliate Conference<------ 70+ exhibitors, 2 days of conference, multiple parties and 2,000+ delegates AND its FREE for all affiliates
    Financial Partners Expo - NEW event within BAC... Start making money in a new niche :3eyes:
    iGB Affiliate
    Online Rummy

  9. #29
    PAL Red Pro
    My Status
     
    ----
     

    Add as a friend
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    USSA
    Posts
    5,123
    Blog Entries
    358
    Feedback Score
    6 (100%)

    Default

    Thanks for the heads up guys. We have been integrating the new marketplace with "new posts" so we probably screwed something up when there. I alert the Tommy.

  10. #30
    Living in the Matrix
    & Diversifying!
     
    ----
     

    Add as a friend
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Canada
    Posts
    1,049
    Feedback Score
    65 (100%)

    Default

    I still get an error on the main page. I have to wait a few seconds and wait for a pop-up to stop running a script before I can do anything.

    This has been going on for several months now.

    The page with the script error is: http://www.pokeraffiliatelistings.com/forums/forum.php

    I am using IE 8.0
    CoolDog

    Awesome website hosting solutions for as little as $4.95 a month! I've used this service for over 10 years with no issues, A+++ ***Check them out***

    Need professional templates or WP themes? ***Check out themeforest***


 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Powered by vBulletin® Version 4.1.5
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
SEO by vBSEO 3.6.0